Ксенія Бородіна різко відповіла своїм підписникам в Instagram

Ксенія Бородіна різко відповіла своїм підписникам в Instagram

У всіх соціальних мереж, крім їх незаперечних переваг, є один великий мінус - рекламний спам. Особливо гостро ця проблема стосується знаменитостей, які ведуть власні сторінки в Instagram. З ранку до вечора спамери атакують сторіночки зірок, пропонуючи заробити в інтернеті, позбутися кісточки на нозі, недорого відпочити закордоном і так далі.

У ведучої «Дому-2» Ксенії Бородіної вже більше чотирьох мільйонів передплатників. Ксенія активно веде свою сторінку в Інстаграм, а тому в коментарях до її постів сотні рекламних пропозицій.

Сьогодні терпіння Бородіної черговий раз увірвалось. Телеведуча опублікувала у себе великий пост, в якому запропонувала відзначитися всім спамерам, щоб потім їй було легше всіх банити. Протягом години під зверненням Ксенії з'явилося більше тисячі коментарів, серед яких була не тільки реклама, але і пости підтримки від шанувальників.

У той же час деякі фолловери дорікнули Бородіну в тому, що вона сама перетворила свій Інстаграм в справжній рекламну майданчик, де кожен день рекламує той чи інший товар. Хтось навіть дорікнув Бородіній в жадібності, мовляв, заради заробітку вона готова рекламувати все що завгодно. Подібні розмови ще більше розлютили Ксенію, і вона додала в свій первісний пост гнівне звернення до заздрісників, порекомендувавши тим не рахувати чужі гроші, а зайнятися особистим життям:

"Дорогі мої, заспокоювати мене не треба) я не сильно переживаю! Просто хочу читати ваші коменти, коли є час)) а що стосується моєї реклами і постів, так це особисто моя справу і завжди їм була і буде !! Ніколи не мала звички рахувати чужі гроші і вам не раджу))) краще працювати і йти вперед !!! Собаки гавкають, караван іде) а весь негатив, він тільки від морально хворих людей! До них тільки жалість, вони просто також чиїсь маріонетки, цей негатив не від хорошого життя! Була б у них нормальна сім'я, діти і улюблена робота, їм би в голову не прийшло таке робити! Це все незадоволеність життям!"

Время публикации: 25.01.2016 8:15
По материалам: glamurchik.org
Лента новостей
При копировании материалов прямая открытая для поисковых систем гиперссылка на mediahouse.com.ua обязательна.