Різдвяні свята тривають. Попереду ще Водохресний Святий вечір, який відзначатимемо 18 січня. Для українців це особливе свято. Тому й готуються до нього заздалегідь.
Головною обрядовою стравою Свят-вечора в українців вважалася кутя, це свято ще називають Голодна кутя. Рецепт її приготування читайте на сайті "Рівненської газети". До неї готували узвар. А також на столі, за традицією, мають бути 12 пісних страв на честь 12 апостолів.
Узвар із сухофруктів
Пісний борщ (з грибами)
Вушка
Вареники
Голубці пісні
Салат "Монастирський"
Салат картопляний з консервованими грибами та оливками
Бурякова ікра з волоськими горіхами
Овочевий салат з житніми грінками
Картопля з кольоровою квасолею
Квасоля у горщику
Вінегрет з маринованими грибами та оселедцями (пісний)
Смачної куті та веселих свят!