Гриби дешевшають через перевиробництво

Гриби дешевшають через перевиробництво

В Україні за вихідні шампіньойони подешевшали на 4-5 гривень Продукції на ринку більше, ніж потребує попит. Конкуренція за покупця зростає.

Найдешевші гриби на Київщині. Тут конкуренція за споживача призвела до зниження цін до рівня 24-26 гривень за кілограм. Представники київських грибних господарств кажуть, що готові ще зменшити ціну, аби відвантажити продукцію. У решті областей постачальники продають шампіньйони від 27 до 30 гривень за кілограм. Найкраще їх купують під час посту. Різкий спад цін фахівці ринку пов'язують саме з його закінченням.

Время публикации: 14.01.2016 8:43
По материалам: gazeta.ua
Лента новостей
При копировании материалов прямая открытая для поисковых систем гиперссылка на mediahouse.com.ua обязательна.