У Порошенка зробили заяву щодо затримання Корбана

У Порошенка зробили заяву щодо затримання Корбана

Затримання лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана не має жодного стосунку до місцевих виборів. Про це заявив перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Раді Ігор Кононенко, якого цитує прес-служба БПП.

За його словами, правоохоронці мають провести розслідування у справі голови партії "УКРОП" й оголосити результати суспільству.

"У нас чомусь завжди, коли у правоохоронних органів є претензії до політиків щодо суто статей карного кодексу, які не стосуються ні політики, ні політичної діяльності, зразу йдуть звинувачення, що це переслідування за політичну діяльність", – додав Кононенко.

Він також висловив думку, що правоохоронні органи мають "займатися своїми справами незалежно від виборів або часу: після або до виборів".

"На це їх наймала громада. І тим паче, що виклики в суспільстві зараз такі, що суспільство хоче бачити і боротьбу з корупцією, суспільство хоче бачити і роззброєння нелегальних бандформувань. Суспільство хоче бачити безпеку на вулицях", – зауважив Кононенко.

Також нардеп додав, що "тут ми повинні дати можливість правоохоронним органам провести згідно із законодавством розслідування і тоді суспільству оголосити результати".

Этого просто не может быть! Как такое возможно?

Время публикации: 01.11.2015 22:50
По материалам: tyzhden.ua
Лента новостей
При копировании материалов прямая открытая для поисковых систем гиперссылка на mediahouse.com.ua обязательна.